RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Під Одесою підліток перерізав собі горло в школі: моторошні подробиці

У середу, 10 вересня, в місті Кілія Одеської області 10-класник порізав собі горло в школі.

Про це повідомляє ресурс Odessit.ua.

Інцидент стався вранці в шкільному коридорі. Хлопчика встигли врятувати, викликавши медиків.

Дану інформацію підтвердив глава Кілійської ОТГ Павло Бойченко на своїй Facebook-сторінці. Він зазначив, що подія трапилася в школі №3.

"За даним фактом, за моїм розпорядженням, відділом освіти із залученням поліції і служби у справах дітей буде проведено службове розслідування за підсумками якого жителям громади і громадськості буде повідомлено що сталося і чому", - написав чиновник.

За даними інформагентства "Бессарабія inform", учень відпросився з уроку, вийшов в коридор на 3 поверсі та сів на лавочку, а потім він полоснув себе ножем. Хлопчика, який стікав кров'ю, помітила одна з учениць, вона покликала на допомогу.

У школі підтвердили даний факт. Працівники відзначили, що школяр умисно завдав собі поранення. Причини такого вчинку вони не знають. До приїзду лікарів вчителі робили все можливе для порятунку дитини.

Зараз хлопець знаходиться в стабільному стані в хірургічному відділенні Кілійської багатопрофільної лікарні.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві під час словесної перепалки хлопець завдав ножових поранень двом підліткам. Конфлікт виник через те, що неадеквату не сподобалося, як хлопці розмовляють. Зловмисник затриманий.