RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Прихильники фігуранта справи про вбивство Шеремета влаштували бійки з поліцією в Києві: відео

У вівторок, 6 жовтня, Апеляційний суд Києва, який розглядав апеляційну скаргу підозрюваного у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка залишив його під вартою. Прихильники музиканта влаштували сутички з правоохоронцями під приміщенням суду.

Про це повідомляє "Громадське".

Група підтримки Антоненка зустріла рішення судді про продовження запобіжного заходу вигуками "Ганьба" та "Свободу Ріфмайстеру".

Прихильники Антоненка блокували виїзд з двору суду автозаку з обвинуваченим. У відповідь на це силовики намагалися відтіснити людей від машини.

Як повідомляв "Апостроф", 28 вересня в Шевченківському районному суді Києва прокурор зачитав коротку частину обвинувального акта підозрюваним в убивстві журналіста Павла Шеремета. Слідство не встановило замовників злочину, однак пред'явило обвинувачення виконавцям. Обвинувачені своєї провини не визнали.

До слова, у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета стався новий поворот - переселенка з Донбасу Марина Мацюк повідомила, що їй відомо про скоєння злочину Максимом Зотовим і вона повідомляла про це співробітникам Нацполіції в 2016 році, однак її заяву правоохоронці проігнорували.