RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

"Бог наказав": в Кривому Розі чоловік з ножем кидався на перехожих

У суботу, 7 листопада, в Кривому Розі чоловік з ножем нападав на людей на вулиці.

Про це повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області.

Інцидент стався в Металургійному районі приблизно о 15:20. На місце викликали правоохоронців, сказавши, що чоловік з ножем кидався на перехожих.

За даними каналу "Перший міський", трагедія сталася на проспекті Гагаріна.

В результаті нападу двоє людей загинули на місці. Ще постраждали вісім чоловік, вони отримали численні поранення. Серед них 8-річна дитина. Всі люди доставлені до лікарні.

За попередньою інформацією, двоє вбитих - 60-річний батько і його 30-річний син. Їх тіла з ножовими пораненнями виявили за будівлею колишнього кінотеатру "Сучасник".

Як пише видання "Інформатор", після нападу на чоловіків зловмисник зайшов в будівлю школи. Там він зізнався в скоєному охоронцеві і заявив, що йому так наказав Бог. Злочинець попросив викликати поліцію, але сам втік.

Поліцейські затримали злочинця. Ним виявився місцевий житель 1983 року народження.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Працівники поліції з'ясовують всі обставини справи.

Як повідомляв "Апостроф", в неділю, 1 листопада, в Квебеку (Канада) озброєний чоловік влаштував різанину. У мережі з'явилося відео з нападником, яким виявився 25-річний хлопець.