RU  UA  EN

Неділя, 7 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Мав покинути країну: спливли дані про водія, який влаштував жахливу ДТП в Харкові

Водій, який збив людей на острівці безпеки в Харкові, проживав в Україні незаконно.

Про це повідомляє ресурс "Місто Х".

Нагадаємо, трагедія сталася 7 листопада приблизно о 16:10 на проспекті Науки. Там автомобіль на швидкості влетів в чотирьох людей. В результаті трагедії постраждали 48-річний чоловік, 9-річний хлопчик і жінка, якій близько 50 років. Їх доставили до лікарні.

Алі Хенді, який народився 5 грудня 1997 року, громадянин Ємену. Він повинен був покинути Україну в кінці червня 2020 року.

Як пише заступник міністра МВС Антон Геращенко на своїй Facebook-сторінці, винуватця ДТП затримали. Він знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. Він отримав право на тимчасове проживання в Україні у 2016 році. Він навчався в Харківському національному університеті повітряних сил імені Кожедуба.

Він зазначив, що чоловік також звинувачується в нападі на дівчину в червні 2020 року, він побив її. Тому судити його будуть за двома статтями. Раніше його відпустили під заставу в 105 тисяч гривень.

Як повідомляв "Апостроф", в аварії в центрі Харкова, де водій зніс чотирьох пішоходів на острівці безпеки, постраждали три людини.