RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Вигнав на вулицю без одягу: в Росії блогер вів стрім, поки його подруга помирала, фото і відео

Відомий в Росії блогер Стас Reeflay (Станіслав Решетніков) у середу, 2 грудня, вів стрім і спілкувався зі своїми фоловерами в прямому ефірі в той час, коли поряд з ним помирала його вагітна подруга. Її він перед цим вигнав з приміщення без одягу на вулицю.

Про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу 112.

У середу вранці під час прямого ефіру у Стаса Reeflay померла вагітна подруга, яку він вигнав на вулицю без одягу. Молодий чоловік спілкувався зі своєю аудиторією, а в цей час Валентина вмирала від переохолодження.

Станіслав вигнав дівчину на вулицю без одягу і лише через кілька годин він зрозумів, що Валентині дійсно погано. Затягнувши її тіло в будинок, він викликав швидку допомогу. Медики, які прибули на виклик, вже нічого не змогли зробити - дівчина померла.

Зараз Станіслав Решетніков перебуває у відділенні поліції. Співробітникам поліції він розповів, що вигнав дівчину на мороз, оскільки вона страждала від кишкового захворювання. Він додав, що Валентина зловжила спиртними напоями і це могло призвести до її смерті.

Розбиратися в тому, чи дівчина померла внаслідок переохолодження чи з інших причини, будуть правоохоронці. Решетнікову може загрожувати до двох років позбавлення волі.

Тим часом користувачі мережі розповіли, що сталося. Решетніков в ніч з 1 на 2 грудня разом з подругою Валею провів так званий треш-стрім. Цей жанр передбачає, що в обмін на пожертвування будь-який бажаючий може подивитися, як учасники виконують завдання глядачів або проходять випробування, часом досить принизливі. Але під час трансляції у молодих людей стався конфлікт і стрім обірвався.

Через кілька годин трансляція продовжилася - хлопець побачив, що Валя нерухомо лежить на підлозі і спочатку вирішив, що подруга без свідомості. Але привести дівчину до тями йому не вдалося, і тоді стример зателефонував знайомому і попросив його викликати швидку.

До приїзду лікарів стример ридав під музику, звинувачуючи себе, і називав Валю своєю кращою подругою. Але коли приїхала швидка, з'ясувалося, що блогер навіть не знає повного імені знайомої, а про неї знає тільки те, що вона займалася проституцією.

Після цього ефір остаточно перервався. Відомо, що дівчина і раніше брала участь в стрім блогера, наприклад, Стас принижував її, заливаючи перцівкою під час трансляції. Можливо, тому користувачі мережі спочатку вирішили, що смерть Валі - одна велика інсценізація.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Санкт-Петербурзі відома блогер Катерина Діденко влаштувала вечірку з нагоди дня народження, під час якої троє людей загинули і ще троє потрапили до лікарні.