RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Тіло ховали в гаражі: названо імена ймовірних вбивць відомого українського музиканта

Стали відомі імена двох підозрюваних у вбивстві музиканта Олександра Дерев'янка, який зник 27 листопада.

Про це повідомляє ресурс "Київ Оперативний".

У Києві були затримані 35-річний Денис Мамедов, який працював тренером в клубі "Спортлайф", і 31-річний Юрій Туманський.

Відомо, що злочинці ховали тіло музиканта в орендованому гаражі в місті Бориспіль під Києвом. Там вони хотіли забетонувати його в підлогу, але не встигли.

Відзначають, що Дерев'янко навчав людей грі на гітарі. Це і стало приводом для злочинця стати ближче до своєї жертви. Мамедов прийшов до музиканта під виглядом учня. Так він розташував чоловіка до себе і потрапив в його житло. Там і було здійснено злочин. Його мотиви - заволодіти двома квартирами Дерев'янка. Але також з квартири чоловіка винесли музичні інструменти.

Зловмисникам суд обрав запобіжний захід утримання під вартою без права внесення застави.

Слідство встановило, що був ще й третій злочинець. Це 31-річний киянин.

Нагадаємо, Дерев'янко працював на своїй студії Umbrella Records з багатьма групами і виконавцями. Він співпрацював з Енвером Ізмайловим, Сергієм Криловим, Тіною Кароль, групами "Грін Грей" і "Кобза". Музиканта ще називали "дядя Саша".

Як повідомляв "Апостроф", в Києві затримали двох підозрюваних у вбивстві столичного музиканта з корисливих мотивів. Ймовірно, мова йде про Олександра Дерев'янка, який зник 27 листопада.