RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

​Удар був страшної сили: під Вінницею сталася потрійна ДТП, є загиблий, фото

16 грудня у Вінницькій області зіткнулися три автомобілі, в результаті чого одна людина загинула, а ще двоє постраждали.

Про це повідомляє прес-служба поліції Вінницької області.

Трагедія сталася в селі Писарівка приблизно о 16:00. Там потрапили в аварію машини марки Skoda, Audi Q і вантажівка DAF.

За попередньою інформацією, водій Skoda врізався в позашляховик Audi Q7, який знаходився попереду. Від удару останній відкинуло на зустрічну смугу руху, де авто зіткнулося з вантажівкою.

За даними ТСН, Skoda рухалася на високій швидкості. Після аварії уламки були розкидані на кілька десятків метрів. Також рух по трасі кілька годин було паралізовано.

Внаслідок ДТП постраждали обидва водії іномарок. Також важкі травми отримав 46-річний пасажир Audi, житель села Щитки. Його діставали рятувальники з понівеченого металу. Він помер в машині швидкої медичної допомоги по дорозі до лікарні. З місця госпіталізували всіх постраждалих.

Поліція встановлює причини і обставини аварії. Почато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на середу, 16 грудня, біля села Лихачов Чернігівської області на швидкості зіткнулися два легковики, в результаті чого загинули три людини.