RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Під Рівним 23-річний водій влаштував смертельну лобову ДТП з маршруткою: фото

У п'ятницю, 8 січня, в Рівненській області сталася смертельна аварія за участі маршрутного таксі та легкового автомобіля. Внаслідок зіткнення транспортних засобів загинув водій легковика.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції в Рівненській області.

ДТП сталася близько 20 години 8 січня на автодорозі "Городище-Рівне-Староконстянтинів" поблизу Костополя. Там зіткнулася маршрутка сполученням "Рівне-Костопіль-Данчиміст" та автомобіль Volkswagen Golf . Внаслідок ДТП на місці аварїі загинув водій легковика і травмувалися пасажири маршрутки, яких доставили до лікарні.

Встановлено, що 23-річний житель села Данчиміст за кермом автомобіля Volkswagen Golf виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із маршрутним автобусом Mercedes-Benz під керуванням 41-річного костопільчанина.

У маршрутному автобусі на момент зіткнення перебували шестеро пасажирів — двоє із них отримали садна і забої, їх доставили до лікарні і після надання медичної допомоги їх відпустили. Водій легковика був у салоні автомобіля сам.

В поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "Апостроф", 7 січня на автодорозі Кам'янець-Подільський - Білогір'я сталася жахлива ДТП, в якій загинуло подружжя і отримала травми їх дитина.