RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

27 червня

Всі новини

В Італії загинула українка: тіло знайшли за 200 км від будинку

В Італії знайшли тіло 58-річної українки, про зникнення якої стало відомо в середині грудня. Загиблу жінку знайшли в річці за 200 км від місця її проживання.

Про це повідомляє видання Roma Today.

Тіло жінки виявили в гирлі річки Тібр неподалік від Риму. Правоохоронці не відразу змогли встановити особу загиблої, оскільки тіло вже розклалося.

Згідно з висновками судово-медичної експертизи, труп ідентифікували завдяки відбиткам пальців, які були наявні в їх базі, встановивши особу жінки. Як з'ясувалося, українка мала справу з правоохоронцями в зв'язку з оформленням дозволу на проживання в Італії.

Загибла жінка працювала доглядальницею пристарілих і вже 20 років жила в Італії. Востаннє її місце проживання - населений пункт Кастель-Вольтумо в районі річки Вольтурно в регіоні Кампанія.

Від місця проживання жінки до місця, де знайшли її тіло, більше 200 км. Експерти вважають, що тіло жінки віднесло течією. На її тілі ознак насильства не виявили, проте остаточна причина смерті ще не встановлена.

Як повідомляв "Апостроф", у Туреччині за загадкових обставин померла українська модель Христина Новіцька. Тіло дівчини виявили в орендованій віллі.