RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Під Дніпром в ДТП загинула дівчинка - лікар відмовився надати їй допомогу: фото, відео і всі деталі

У вівторок, 12 січня, в Дніпропетровській області в ДТП, яке влаштував військовий ЗСУ, загинула 2-річна дівчинка.

Про це повідомляє ТСН.

Трагедія сталася в місті Новомосковськ на перехресті вулиць Сучкова та Зіни Білої. Там зіткнулися автомобілі марки Volkswagen Polo і Daewoo Nexia. Останньою керував 27-річний військовий ЗСУ. Він не надав перевагу іншому автомобілю при повороті наліво.

В результаті удару Volkswagen відкинуло на тротуар, де знаходилися люди. Там була й дитина, яка отримала важкі травми.

За словами очевидців, мама дитини зловила попутку і відвезла в найближчу лікарню. Як пишуть на сайті Новомосковської міської ради, в медустанові лікар відмовився надати дитині першу медичну допомогу. Дівчинка померла через кілька хвилин після того, як її передали медикам.

Мер Новомосковська Сергій Рєзнік заявив, що цього лікаря звільнили з посади. Також начмеду Новомосковської центральної лікарні оголосили догану.

У той же час правоохоронці встановлюють всі обставини аварії. Водія Daewoo затримали. Йому готують повідомлення про підозру у вчиненні злочину і клопотання до суду про обрання запобіжного заходу. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки руху, що спричинило смерть потерпілого).

Як повідомляв "Апостроф", всього ж за час незалежності в Україні в ДТП загинули понад 170 тисяч осіб, ще понад мільйон отримали травми.