RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

У Парижі по-звірячому побили 15-річного українця - лікарі рятують йому життя: фото і останні подробиці

15 січня у Парижі (Франція) по-звірячому побили 14-річного українця Юрія.

Про це повідомляє УСІ.

Інцидент стався недалеко від Ейфелевої вежі поруч з торговим центром Beaugrenelle. Побили хлопця нібито в безпечному районі приблизно о 18:30 вечора. В цей час підліток повертався з друзями з коледжу. На хлопців напала група з 10 осіб, всі вони були в масках і з металевими палицями, битами і ножами. Всі хлопчики змогли втекти, крім Юри.

Українцю завдали безліч ударів. Він просив зловмисників, щоб його не залишили помирати на вулиці, а передали мамі, адже вона буде хвилюватися.

Мама Юри Наталія розповіла, що лікарі в лікарні не пускали її до сина. Стан хлопця був вкрай важким.

"Те, що вони зробили з моєю дитиною - просто неможливо уявити. Моє серце розривається... Ми молимося і віримо, що Бог поверне нам Юру", - сказала вона.

Зараз Юра знаходиться в реанімації в комі. Лікарі кажуть, що його стан критичний. У нього травма ока, ножові поранення. Також у хлопця безліч переломів: рук, пальців, ребер. Крім того, пробитий череп в декількох місцях.

Поліцейські Парижа також шоковані жорстокістю нападників. Вони розслідують подію. Як пише видання actuParis, одна з основних версій нападу - "зведення рахунків між конкуруючими бандами".

А тим часом батьки Юри і українська діаспора у Франції просять українців допомогти в поширенні інформації. Можливо родичі і друзі громадян України, які перебувають в Парижі, можуть бути свідками нападу. Вони мають можливість анонімно розповісти будь-яку інформацію про групу злочинців, щоб поліція зловила їх.

21 січня Юрі виповнилося 15 років. Близькі просять молитися за нього.

Як повідомляв "Апостроф", минулого року в польському місті Торунь на групу молодих людей з України, Росії, Білорусі та самої Польщі напали по ксенофобським мотивами.