RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Поки всі спали: в дитсадку під Полтавою сталася трагедія, фото

В Полтавській області в дитячому садку просто на роботі померла 19-річна вихователька. Дівчина сказала, що їй погано і знепритомніла, реанімаційні заходи не дали результату, а медики швидкої не змогли нічим допомогти.

Про це повідомляє видання Kolo.News.

Моторошний випадок стався у селі Нова Михайлівка (Решетилівщина) 3 лютого. Марині було лише 19, вона працювала вихователем з напрямку інклюзії.

"Встигла сказали: "Мені щось погано" і втратила свідомість. Колеги кинулись на допомогу. Першою прибігла фельдшерка нашого ФАПу, згодом лікарі з сусіднього села, а потім вже й швидка прибула, але дівчина раптово померла, і всі реанімаційні заходи були бездієві", – розповіла Валентина Пазущан, сільська староста.

Марина прийшла на роботу в дитячий садок, коли їй виповнилось 18 років. Скарг на здоров’я у дівчини не було. Що ж стало причиною раптової смерті молодої дівчини, буде встановлено під час розтину.

"Марина Русланівна сиділа з помічницею вихователя у спальні на стільчику біля хлопчика, в якого вона асистенткою. Сказала, що їй погано і знепритомніла тут же. Дітки вже спали, а ми, працівники, почали надавати допомогу, викликали батьків Марини, місцеву фельдшерку та з сусіднього села медиків (вони якраз були поряд, у нашому селі). Та й сама я маю медичну освіту, тож ми від самого початку намагались привести до тями нашу колегу",розповіла завідувачка садка Марина Хорольська.

Як повідомляв "Апостроф", під час пожежі в інфекційній лікарні Запоріжжя, яка сталася 3 лютого, загинули троє пацієнток та 26-річна лікар-анестезіолог Ольга Гліва. Молода лікарка була випускницею Запорізького медичного університету, у 2020 році закінчила інтернатуру та почала працювала в обласній інфекційній лікарні.