RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Загинули на місці: названо імена трьох бійців ЗСУ, які загинули на Донбасі

Стали відомі імена військовослужбовців Збройних сил України, які загинули у неділю, 14 лютого, на Донбасі внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави держави.

Трагічний інцидент стався 14 лютого неподалік населеного пункту Новолуганське. Під час переміщення на позиції внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої загинули троє військовослужбовців 5-ї БТГр 59-ї ОМПБр.

"Близько 10-ї ранку 14 лютого під час переміщення в районі Новолуганського з метою перевірки несення служби та зміни військовослужбовців на вогневих позиціях внаслідок підриву на невстановленому вибуховому пристрої отримали поранення, несумісні з життям, троє військових: капітан Олександр Войтенко (1974 року народження), солдат В'ячеслав Олексієнко (1987 року народження) та старший солдат Дмитро Мироненко (1994 року народження). Бійці загинули на місці", - повідомили в прес-службі глави держави.

Президент дав доручення міністру оборони Андрію Тарану та Головнокомандувачу Збройних сил України Руслану Хомчаку терміново встановити всі обставини загибелі трьох українських військовослужбовців.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на Донбасі загинули двоє бійців ЗСУ мехбригади з Одеси Назарій Поліщук і Олексій Подвезенний.

Додамо, що напередодні в Полтаві провели в останню путь Олександра Глушка, який загинув від кулі снайпера 11 лютого поблизу Зайцевого на Донбасі в районі проведення ООС.