RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Число жертв пожежі в лікарні Чернівців зросло: з'явилася сумна новина

Число жертв пожежі у міській лікарні №1 у Чернівцях, де лікуються хворі з коронавірусом, зросло до двох осіб. У ніч на неділю, 28 лютого, в лікарні помер другий постраждалий, який в пожежі отримав 75% опіків тіла.

Про це повідомляє "Інтерфакс - Україна" з посиланням на інформацію ДСНС.

"27 лютого о 13.15 в м.Чернівці по вул. Героїв Майдану, 226 в палаті на 2-му поверсі п'ятиповерхової будівлі міської клінічної лікарні № 1 попередньо стався спалах кисневої труби з подальшим загорянням... Внаслідок даної події загинуло 2 людини (другий постраждалий під час пожежі загинув в лікарні вночі 28 лютого)", - йдеться в зведенні рятувальників.

Як відомо, в результаті пожежі загинув 76-річний буковинець. Ще один пацієнт - 77-річний чоловік зараз знаходиться в реанімаційному відділенні міської клінічної лікарні Чернівців.

Під час ліквідації пожежі було евакуйовано 20 осіб. Вогонь знищив меблі та медичне обладнання на площі 30 м кв. До гасіння загоряння залучалось 37 чоловік та 9 одиниць техніки ДСНС.

За даним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України.

Як повідомляв "Апостроф", в Харкові в четвер, 25 лютого, сталася пожежа в приватному дитячому садку Dora family club. На щастя, ніхто не постраждав. Діти в цей час перебували на вулиці з вихователем.

Також стало відомо, що в неділю, 28 лютого, в Києві спалахнула масштабна пожежа в підземному приміщенні колишньої в'язниці НКВС.