RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

"Сім'я живе дуже бідно": спливли нові деталі загадкової загибелі 7-річної дівчинки під Херсоном

Сім'я Марійки Борисової, яка зникла 7 березня на Херсонщині, а через чотири дні була знайдена мертвою в мішку зі слідами насильницької смерті, живе дуже бідно, але мати піклувалася про дітей.

Про це розповіли родичі, пише "Обозреватель".

Вони додали, що маму Маші несправедливо звинувачують в тому, що вона нібито зловживає спиртними напоями.

"Сім'я дійсно живе дуже бідно. Раніше проблеми зі спиртним у мами, може, і були. Але після розлучення пару років назад вона взяла себе в руки. Займається дітьми, працює, де може. І Маша, і старший брат голодними ніколи не ходили" , - розповіла одна з родичок.

Вона додала, що на даний момент, поліція зараз підозрює всіх жителів села чоловічої статі. Близько десяти осіб викликали для надання свідчень. Конкретного підозрюваного поки немає.

"Дуже некоректно вони вели себе з мамою під час пошуків. Говорили, що, мовляв, розповідай, хто і куди відвіз доньку, ти все знаєш, нам екстрасенс сказав. Напевно, тут бухаешь, дочку вбила і закопала. Уявляєте, все це доводилося вислуховувати нещасній мами! ", - обурюється жінка.

Більш того, за її словами, психологічно тиснули і на бабусю Маші, яка нещодавно перенесла важку операцію. Їй теж нібито говорили, що вона знає, де дівчинка. Важко все це переносить і старший брат Маші, який в той день гуляв разом з нею, але повернувся додому раніше. Його навіть довелося возити до психолога.

Також родичі спростовують, що мама дівчинки поводилася спокійно в день, коли знайшли її тіло.

"Це неправда. Спочатку мамі подзвонили з поліції і сказали, що знайшли закривавлені речі. Можливо, вони так готували її до страшної новини. Мама сильно плакала і рвалася на те місце, їй лікар зробила заспокійливий укол. Потім приїхали близькі і їй сказали, що Машу знайшли. Вона з рідними кинулася туди, але її не пустили, закрили в будинку разом з психологом і лікарем", - розповідають родичі.

Після того, як знайшли тіло дитини, поліція пустила собак по сліду. За словами жителів села, нібито собака привела в будинок хресного Маші, а також нібито кидалася на чоловіка, який і знайшов мішок з тілом дитини.

Як пишуть в соцмережах, раніше його нібито підозрювали в участі у вбивстві бабусі, але провину не довели. У нього є сім'я, двоє дітей. Селяни налаштовані проти них, хоча ніяких доказів його провини немає.

Як повідомляв "Апостроф", Машу Борисову поховали в селі Щасливе. Попрощатися з дитиною прийшли жителі всього села. До гробу несли іграшки та квіти.