RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Помста через гроші: стало відомо, хто влаштував смертельний вибух під Києвом

У ніч на вівторок, 16 березня, в місті Боярка Київської області на вулиці Королюка прогримів вибух. Таким чином чоловік вирішив помститися своїй колишній подрузі, що не віддавала йому борг.

Про це повідомляє поліція області.

За словами глави поліції Київщини Андрія Небитова, чоловік, який намагався помститися, загинув сам. Це - 34-річний уродженець Криму, який протягом тривалого часу проживав в Києві.

У Боярці живе колишня подруга загиблого, якій він позичив гроші. Але між молодими людьми виникла сварка, тому він вимагав гроші назад, а жінка не віддавала. Він обладнав майстерню і купивши все необхідне, зробив саморобний вибуховий пристрій.

Чоловік приїхав на таксі до будинку подруги і через кілька хвилин після того, як він вийшов з автомобіля, пролунав вибух. До будинку жінки він не дійшов кілька метрів - пристрій вибухнув в його руках.

Порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) ККУ. Слідство триває, проводяться експертизи та встановлюються обставини трагедії.

Як повідомляв "Апостроф", 17 березня в Дніпрі невідомі підірвали відділення банку. Вибуховою хвилею знесло двері, вибило стекла і зруйнувало приміщення.