RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Виволокли на вулицю, вбили і викинули в канаву: моторошні деталі розправи над ветераном АТО під Києвом

У лісі під Києвом було знайдено мертвим ветерана АТО Олександра Мандича "Ташкента" , якого напередодні невідомі викрали з його квартири. З'явилися подробиці вбивства.

Як пише "Страна", після заяви киянки про зникнення Мандича, справа розслідувалася поліцією за ст.115 КК України - умисне вбивство, але основною оперативною версією було все ж викрадення, адже трупа в квартирі не було.

Пізніше оперативним шляхом було встановлено, що напередодні зникнення чоловіка до нього приїжджала група спортивних хлопців. Вони про щось розмовляли, але виник конфлікт. Мандича затягли в квартиру і побили, а один із нападників завдав йому кілька ножових ударів.

Після цього чоловіка виволокли на вулицю, посадили в машину, вивезли за Київ і без одягу викинули в пересохле русло канави. Саме там 28 березня було виявлено його тіло. Затримано трьох підозрюваних у вбивстві Мандича -двое з Луганської області і один з Києва).

Один з них і розповів, де шукати тіло. За попередньою версією, вони хотіли натиснути на Мандича, щоб він повернув їм борг, але не розрахували і вбили його. При цьому, за словами затриманих, ніхто з них нібито не завдавав жертві ножових поранень, це зробив ще один їх спільник, який все ще в бігах.

Більш того, вони стверджують, що випустили його під Києвом живим, проте ця версія не витримує критики, враховуючи що труп знайшли фактично голим, прикритим в канаві якоюсь ганчіркою.

Як повідомляв "Апостроф", в Одеській області 28-річний чоловік жорстоко вбив 81-річного пенсіонера. Зловмисник проломив йому голову молотком через гроші.