RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У Дніпрі вбили колишнього співробітника "Беркуту": фото і страшні деталі

У Дніпрі жорстоко вбили директора великого магазина зброї "Ібіс", колишнього співробітника "Беркуту", 42-річного Анатолія Міщенко - перед смертю його катували.

Про це пише "Країна", посилаючись на власні джерела в правоохоронних органах.

30 березня поліцейські виявили автомобіль і останки людських кісток.

Анатолій Міщенко

"Потерпілий лежав між переднім і заднім сидінням. Міщенко це чи ні, встановить аналіз ДНК, результат якого буде готовий через тиждень. Температура була настільки високою, що м'ясо згоріло. Кістки поламані, видно, що його катували. І, очевидно, смерть наступила до підпалу ", - розповіло джерело.

Він додав, що поліція встановила підозрюваного у вбивстві Міщенко, але він не визнає своєї провини.

"Навіть якщо він визнається в умисному вбивстві, то причину смерті все одно встановити не вдасться. Але Міщенко колишній співробітник "Беркуту", тому хоч і маленького росту і плотної комплекції, але дуже міцний і спортивний. Він міг себе захистити", - стверджує джерело .

Поліція розглядає кілька версій причин вбивства Міщенка.

"Справа в тому, що у потерпілого був шлюборозлучний процес, свого часу, дружина погрожувала, що вона його вб'є або замовить. Також є ймовірність, що його могли вбити співробітники правоохоронних органів, так як потерпілого заманили в такий район, де немає відеокамер" , - відзначило джерело.

Перший підозрюваний у вбивстві колишнього співробітника "Беркута" - Євген Плісс 1979 року народження.

Як повідомляв "Апостроф", 28 березня в лісі під Києвом було знайдено мертвим ветеран АТО Олександр Мандич "Ташкент", якого напередодні невідомі викрали з його квартири і жорстоко вбили.