RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Проводжав сина на фронт і потрапив під потяг: моторошна трагедія під Рівним, фото

Під Рівним сталася трагедія. Чоловік проводжав свого сина в зону ООС і потрапив під потяг. У Мережі опубліковані фото з місця події.

Про це повідомляє офіційний портал Національної Поліції.

Першими на місці пригоди опинилися старший лейтенант поліції Роман Демченко і сержант Дмитро Сощук. За словами співробітників поліції, їм не кожен день доводиться стикатися з подібними ситуаціями, часу на роздуми не було і довелося моментально реагувати.

Чоловіки оперативно наклали джгути на обидві ноги постраждалого, щоб зупинити кров. Після цього один з поліцейських вирушив у відділення "швидкої", яке розташоване неподалік. Інспектори допомагали медикам надавати первинну допомогу.

Після цього поліцейські віднесли потерпілого в машину швидкої допомоги і супроводжували її в обласну клінічну лікарню з сиренами. Потерпілому відрізало поїздом гомілки обох ніг і він знаходився в шоковому стані. Його госпіталізували в реанімаційне відділення.

Постраждалим виявився 46-річний житель населеного пункту Здовбиця. Чоловік приїхав на вокзал для того, щоб відправити у зону ОСС свого сина. Батько хотів передати своєму синові передачу, але коли він закинув пакет, не втримався і впав під останній вагон. Про стан чоловіка зараз не повідомляється.

Як писав "Апостроф" раніше, на військовому полігоні "Десна" сталася трагедія, в результаті якої загинув контрактник ЗСУ. Загинув молодий хлопець, 1996 року народження.