RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

В Одесі 11-річна дівчинка підняла поліцію по тривозі, заявивши про власне викрадення

У середу, 5 травня, в Одесі повідомили про викрадення дитини - 11-річна дівчинка повідомила, що її викрав невідомий чоловік і везе в багажнику автомобіля. Поліція оголосила в місті план "Перехоплення".

Про це повідомили у місцевому Telegram-каналі "Х***ая Одесса".

Викрадення дитини начебто сталося на вулиці Пушкінській. За словами дівчинки, її викрав невідомий чоловік і заштовхав до багажника чорного автомобіля Renault. Вона встигла запам'ятати фрагмент номера автомобіля - 4859.

Про все це вона розповіла начебто з багажника того самого автомобіля, на якому її викрали, по телефону поліцейським. За словами заявниці, транспортний засіб рухався близько 20 хвилин, після чого чоловік зупинив авто та пів години розмовляв телефоном приблизно з трьома людьми.

Поліція оголосила в місті план "Перехоплення", однак вся історія з викраденням виявилася жартом.

Як повідомили "Сегодня" в поліції, дитина так пожартувала. На її батьків склали протоколи за ст. 183 КУпАП (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) та ст. 184 (невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей).

Як повідомляв "Апостроф", 13 квітня в Одесі поліцейські провели операцію зі звільнення двох громадян Греції, яких викрали і утримували в неволі вимагачі. Тортурами і погрозами вбивством вони змусили іноземців віддати їм 600 тисяч євро і шість квартир в елітних районах міста.