RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

В українській школі 7-класник влаштував різанину: фото

В Луганській області сталася надзвичайна подія за участі дітей. В місті Новодружеськ під час конфлікту між підлітками один з них завдав ножове поранення іншому.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Нацполіції в Луганській області.

Інцидент стався на спортивному майданчику на території однієї зі шкіл м. Новодружеськ, де між двома хлопчиками зав'язався конфлікт. Під час сварки 13-річний учень 7-го класу почав бити 12-річного учня 5-го класу, а молодший дістав кухонний ніж та двічі вдарив кривдника.

Потерпілого підлітка з ножовим пораненням госпіталізували до лікарні, зараз його життю загрози немає.

Інформація про дану подію надійшла до поліції від класного керівника 7-го класу. Співробітники слідчо-оперативної групи та ювенальні поліцейські, які прибули на місце події, встановили причини конфлікту між підлітками і те, що один з них приніс ніж, щоб вирізати рогатки.

За даним фактом відомості внесені до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 125 КК України "Умисне легке тілесне ушкодження". На місці події працюють поліцейські.

Як повідомляв "Апостроф", 12 травня суд обрав запобіжний захід Ільназу Галявієву, який розстріляв школярів гімназії №175 в Казані. Його відправили під варту на два місяці.