RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

На Буковині дочка після сварки по-звірячому вбила батька: спливли деталі трагедії

У Чернівецькій області п'яна дочка вбила батька. Поліцейські вже затримали її, триває досудове розслідування.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Зазначається, ввечері 15 травня до поліції зателефонувала швидка допомога, та поінформувала про те, що під час виїзду на виклик щодо нанесення тілесних ушкоджень у село Валява констатували смерть чоловіка. Правоохоронці за цим фактом розпочали кримінальне провадження.

З'ясувалось, що того вечора між 31-річною жінкою та її 61-річним батьком виник конфлікт. П'яна жінка під час словесної суперечки ударила свого батька ножем у груди. В результаті поранення потерпілий помер на території власного помешкання.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За скоєне їй загрожує до 10 років позбавлення волі.

Затримана наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання повідомлення про підозру та обрання їй запобіжного заходу. Тіло загиблого слідчі направили для проведення судово-медичної експертизи.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що правоохоронці Київщини затримали чоловіка, що вбив жінку, з якою мав стосунки у селі Петропавлівська Борщагівка. Чоловік неодноразово бив її, у тому числі на політичному підґрунті.