RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

У Слов'янську ексбойовик ДНР скоїв вбивство: фото

На Донеччині затримали підозрюваного у вбивстві. Ним виявився колишній бойовик “ДНР”.

Про це повідомляє Слов’янський відділ поліції Головного управління Національної поліції України.

8 травня у гаражі, розташованому в мікрорайоні Цілинний у Слов’янську, виявлено тіло чоловіка з вогнепальним пораненням. Вбитому було 56 років.

В ході слідчих дій встановлено особу, причетну до вбивства. Це 35-річний житель Слов'янська, якого раніше засудили за ст. 260 Кримінального кодексу України (Створення не передбачених законами України воєнізованих формувань або участь у їх діяльності).

За місцем мешкання фігуранта правоохоронці знайшли пістолет, яким зловмисник застрелив потерпілого. Окрім пістолета з оселі вилучили автомат Калашникова та набої, які залишилися у підозрюваного з часів його перебування у лавах незаконних збройних формуваннях “ДНР”.

Наразі підозрюваного узяли під варту. Порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Вбивство) та ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Раніше ми писали, що у Миколаївській області правоохоронці накрили сходку рекетирів у місцевому кафе. Там вони визначали кордони впливу.