RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Глядачі в жаху вибігали з цирку: в Росії левиця накинулася на дресирувальника, відео

У Новосибірській області Росії, в Мошково, 22 травня, в цирку левиця напала на дресирувальника. У вагітної жінки в залі для глядачів стався напад епілепсії.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

"Це сталося сьогодні під час виступу двох великих кішок в Мошково. Спочатку все йшло за планом: гарні декорації, повний зал гостей. А потім одна з левиць вчепилася в дресирувальника Максима Орлова", - йдеться в повідомленні.

За словами однієї з глядачок, гості цирку вибігли на вулицю, а у вагітної дівчини стався напад епілепсії, їй викликали швидку допомогу.

Крім того, у дресирувальника - рвана рана на руці. Орлов відчуває себе нормально. На даний момент, йому наклали пов'язку і відпустили відпочивати.

Зазначається, працівник цирку возився з левами, коли вони були ще зовсім кошенятами, з двомісячного віку. Присипляти левиць не будуть, їх віддадуть до зоопарку.

Раніше "Апостроф" повідомляв, 21 березня, в цирку Казані відбулася бійка двох слоних.Тварини раптово почали проявляти агресію, виступ довелося перервати - люди злякалися несподіваної поведінки тварин.