RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Познайомилися в соцмережі: в Миколаєві затримано підозрюваного у вбивстві відомого історика

У вівторок, 25 травня, в Миколаєві затримали підозрюваного у вбивстві історика. З’ясувалося, що зловмисник познайомився із загиблим у соцмережі.

Про це повідомляється на сайті Національної поліції України.

25 травня у результаті слідчо-оперативних заходів було затримано місцевого мешканця, причетного до вбивства історика-краєзнавця, що сталося 14 травня у Миколаєві.

Зловмисником виявився 29-річний мешканець Миколаєва. Встановлено, що він познайомився з потерпілим в одній із соціальних мереж напередодні вбивства та, зустрівшись у його помешканні, завдав 67-річному чоловіку чисельних ножових поранень. Мотивом злочину правоохоронці називають раптово виниклі неприязні відносини.

Під час обшуку у помешканні підозрюваного поліцейські виявили речові докази.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України). Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Мешканцю Миколаєва загрожує позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років.

Раніше “Апостроф” повідомляв, що на Одещині поліція затримала так званого "смотрящого" по Любашівському району, який втік із зали суду в Чернігівській області та переховувався від правосуддя на території Одеської області.