RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Києві літній чоловік балансував на карнизі 12-го поверху, відео

У вівторок, 25 травня, десятки очевидців затамувавши подих спостерігали, як патрульні рятували літнього чоловіка, що стояв на карнизі 12-го поверху.

Про це повідомляє Патрульна поліція Києва у Facebook.

25 травня патрульні отримали виклик з приводу чоловіка, який виліз за балкон 12-го поверху будинку на вулиці Ревуцького і м.Києві. Іноді він переставав триматися руками, а від падіння його утримував лише хиткий карниз.

Правоохоронці прибули на місце події та спробували зайти в помешкання, але двері їм ніхто не відчинив. За допомогою рятувальників, які зрізали двері, поліцейські потрапили до оселі та затягли чоловіка у квартиру.

"Пояснити свою поведінку літній чоловік не зміг", - йдеться в повідомленні. Правоохоронці викликали медиків та зв'язалися з родичами чоловіка.

Нагадаємо, у Києві водій Volkswagen з номерним знаком Legioner підрізав Ford і влаштував страшну розправу прямо на дорозі. Він завдав кілька ударів битою водієві Ford по голові. Дружина потерпілого виклала відео нападу в мережу і незабаром неадекватний водій зв'язався з потерпілими, щоб вибачитися і відшкодувати матеріальний збиток.