RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Нам давали рис з волоссям, в туалеті був грибок - учасниця скандальної фотосесії в Дубаї

Українка розповіла про перебування у дубайській в'язниці

Українка розповіла про перебування у дубайській в'язниці

На початку квітня на всю Україну прогриміла дивна новина - в ОАЕ були затримані 12 українок за зйомки в оголеному вигляді на балконі одного з місцевих готелів. З'явилася інформація про нібито причетність дівчат до надання ескорт-послуг, заняття проституцією та інших низько моральних діянь. Що ж сталося в Дубаї насправді - в ексклюзивному інтерв'ю "Апострофу" на умовах анонімності розповіла одна з учасниць скандальної фотосесії.

- Як ти опинилася в Дубаї? Хто і для чого організовував вашу поїздку?

- Організовували ті, чиї імена в новинах вже озвучені. Це спочатку була просто дружня поїздка: були квитки, зібрали дівчаток, і ми поїхали туди на п'ять днів просто потусити, відпочити, поплавати.

Це не був ескорт, проституція чи зйомка порнографії. Ми всі ню-моделі, працюємо в цьому жанрі, і для нас роздягнутися не проблема. І тут фотограф запропонував, а давайте зробимо "голе" фото на балконі з красивим видом. Ми, не знаючи місцевих законів, погодилися. Це було одномоментне рішення, яке коштувало нам дуже дорого.

- І вас здали сусіди?

- Так, із сусідніх будинків стали знімати відео і виставляти з хештегом #DubaiPolice. Так поліція на нас і вийшла.

- Поліція відразу приїхала?

- Ні, минуло півтора дні. У готель прийшов співробітник поліції, і переконував нас, що все добре, що нас не посадять. Ми самі поїхали на інший кінець Дубая, шукали цю дільницю, знайшли самого поліцейського, і тут під'їхав поліцейський "бобік". Нас туди посадили, а ми ще не зовсім все зрозуміли, подумали, може нас просто відвезуть в іншу дільницю. І нам ще було весело - ми сміялися, поки їхали.

Нас привезли, як виявилося пізніше, у СІЗО, забрали телефони, розвели по кабінетах і почали допит. Цілий день нас так тримали, ми нічого не їли, тільки води давали попити. Уже під ніч нас вивели з кабінетів. Ми ще сподівалися, що поїдемо в готель, але нас повели по коридорах і вивели до тюремних камер.

Ми були просто в шоці, не розуміли, що відбувається. У нас забрали паспорти, прикраси, сумки, завели в камеру, де лежав брудний матрац і дві ковдри. І там ми усвідомили, що нас посадили - у всіх просто була істерика.

- Ви всі в одній камері з одним матрацом сиділи?

- Нас потім відвели на склад, де ми взяли нові матраци, нам з цим дуже пощастило. І нас повели на другий поверх, де умови були трохи кращі, там було більше місця. Камери були просто жахливі, ув'язнених багато, повітря вологе, в туалетах грибок і купа волосся. Не було елементарних засобів гігієни.

Ми постелили ці матраци на підлогу і вирубились. Нас розбудили о 4-й ранку, у них в цей час сніданок. Принесли рис, в якому ми знаходили волосся, з якоюсь пекучо-гострою підливою і незрозумілою куркою. Ми не особливо хотіли це їсти, а хто хотів, то доводилося на їсти підлозі і руками, тому що вилки і ложки нам не давали. Коли ми попросили, вони з нас просто посміялися. Більшість дівчаток весь час харчувалися тільки лавашем і чаєм.

- Яке ставлення було з боку тюремників?

- Вони постійно сміялися з нас, коли ми плакали, говорили, що нам тут і місце, що не можна у них так чинити. Там жорсткі правила.

- Коли до вас прийшов український консул?

- На третій день. Перші дні ми просили у поліції дати нам хоча б рідним зателефонувати, ніхто ж не знав де ми. Вони відповідали: "Потім". Вісім днів ми не могли нікому зателефонувати. Коли прийшов консул, він взяв у всіх номери телефонів батьків, і сказав, що сам зателефонує.

- Якою була реакція, коли ти читала звинувачення зі ЗМІ в проституції та ескорті?

- Я просто бачу, як виглядають ці фотографії, як нас подали в ЗМІ, і я цілком розумію цю реакцію людей. Просто ніхто не може повірити, що дійсно так може бути, що ми просто приїхали відпочити, жодного ескорту і проституції там не було, і за цю зйомку нам нічого не платили.

- У недавньому інтерв'ю для Апостроф TV астролог Влад Росс заявив, що ви нібито летіли не в Дубаї, а в Катар, де в ті дні з робочим візитом перебував український президент Володимир Зеленський. Як ви можете це прокоментувати?

- Це фейк.

Читайте також

Кримінальні евакуатори - що ховається за вивіскою "Експрес-Т"

Фірма Експрес Таксі займається кримінальною діяльністю

У нас залишився останній форпост перед Часовим Яром - офіцер бригади "Рубіж"

Офіцер бригади Рубіж Володимир Черняк розповів про ситуацію у Часовому Яру та плани росіян захопити місто

Українці зачекалися тепла, але з Росії суне неприємний сюрприз

У вихідні в Україні буде перепочинок з дощем, але при цьому вночі очікуються заморозки до мінус 3 градусів