RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Торгувала кокаїном з речдоків: з'явилися фото поліцейської, затриманої в Одесі

Співробітники Служби безпеки України в Одесі на гарячому затримали співробітницю поліції, яка торгувала кокаїном.Працівниця поліції відповідала за цілісність камери речових доказів, звідки вона брала товар на продаж.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Служби безпеки України.

Слідчі з'ясували, що жінка разом з іншими співучасниками збували наркотики і психотропи місцевим наркозалежним особам самостійно та через підконтрольних наркодилерів.

Зокрема, слідчі задокументували, як жінка підмінила речові докази - 0,5 кг кокаїну. Наркотичний препарат був вилучений в минулому році у межах кримінального провадження.

Під час проведення обшуків за місцями проживання фігурантів кримінального провадження, розпочатого слідчими Управління СБУ в Одеській області за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України, правоохоронці вилучили ще декілька грамів кокаїну.

Слідчо-оперативні дії тривають, правоохоронці встановлюють можливу причетність до протиправної діяльності інших посадовців поліції.

Додамо, що за даними видання "Думська", затримана - капрал відділу логістики Київського райвідділу (нині першого відділу поліції Одеси) Мілена М.

Її фото опублікували в Telegram-каналі "Ху*ая Одесса".

Як повідомляв "Апостроф", раніше у Сумській області поліцейські побили інкасатора, запідозривши його в крадіжці касети з банкнотами з банківського терміналу.