RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Під Полтавою пенсіонерки налагодили торгівлю наркотиками і "заробили" значну суму: фото

У місті Лубни Полтавської області 73-річна пенсіонерка організувала наркоторгівлю, тепер літній жінці загрожує 12 років в'язниці.

Про це повідомляє поліція області.

Пенсіонерка діяла не поодинці, а зі спільницею 1949 року народження, яка активно допомагала збувати наркотики.

Як розповів начальник Лубенського районного відділу поліції Дмитро Майборода, під час обшуку у пенсіонерок вдома поліція виявила і вилучила підготовлені на продаж пакетики з наркотичними речовинами і таблетками, гроші, мобільні телефони, банківські картки та інші речові докази їх протиправної діяльності.

"Також встановлено, що за період своєї злочинної діяльності 73-річна жінка відкрила рахунок в одному з банків, сума на якому сягала майже 660 000 гривен. Ці кошти були отримані в результаті збуту наркотичних і психотропних речовин", - додав він.

Пенсіонерку затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Їй повідомили про підозру. Зібрані матеріали досудового розслідування направлено до суду з обвинувальним актом щодо обох фігуранток. Санкції статей передбачають максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Як повідомляв "Апостроф", раніше співробітники СБУ в Одесі на гарячому затримали співробітницю поліції, яка торгувала кокаїном. Вона відповідала за цілісність камери речових доказів - саме звідти вона брала товар на продаж.