RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

​Гроза в Дніпрі: за 30 хвилин на місто випала річна норма опадів - фото і відео

Після того, як синоптики попередили про небезпечні метеорологічні явища у Києві та Київській області, а також грози, град та шквали південних та центральних областях, на Дніпро обрушилася гроза, яка супроводжувалася рясною зливою з потужним вітром.

Кореспондент "Апострофа" став свідком розгулу природи, знявши все на фото і відео. Також в мережі з'явилися ілюстрації користувачів місцевих пабліків.

У другій половині дня у вівторок, 15 червня, Дніпро накрила сильна злива. Зливові системи не справлялися в потоками води, а вулиці моментально перетворилися на річки.

За словами очевидців, за 30 хвилин у місті випала річна норма опадів, що призвело до затоплення багатьох районів обласного центру.

Внаслідок зливи деякі вулички перетворилися на бурхливі річки, і щоб подолати їх, пішоходам доводилося роззуватися і закочувати штани до колін. А повалені дерева перекрили проїзд автомобільному транспорту.

На житловому масиві "Сонячний"дерево впало на самісінький краєчок авто, пом’явши капот і зірвавши передній бампер.

Житловий масив "Сонячний"

Житловий масив "Сонячний"

Потужна злива розмила частину бруківки на набережній, що призвело до її обвалу.

На вулиці Яворницького асфальт зійшов разом з водою.

Раніше “Апостроф” повідомляв, що через негоду майже пів сотні населених пунктів в Україні залишились без світла. Постраждали міста та села в Київській, Чернівецькій та Кіровоградській областях.