RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Під Херсоном п'яні "ігри" зі зброєю закінчилися смертельної трагедією: фото

В середу, 16 червня, поліцію Херсонської області повідомили про те, що в одному з місцевих скверів знаходяться двоє поранених та один мертвий чоловік.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції Херсонської області.

Трагічний інцидент стався в м.Олешки у нічний час. Правоохоронці виїхали на виклик та встановили, що поранення отримали двоє 32-річних місцевих мешканців, а загиблим є 66-річний чоловік, якій теж був місцевим.

Встановлено, що поранені вдвох розпивали спиртні напої на лавочці у сквері, коли до них з обрізом мисливської рушниці підійшов літній чоловік. Нападник вистрілив, в результаті чого чоловіки отримали дробові поранення нижніх кінцівок.

Потім ”стрілок” завдав обрізом удар одному з поранених, тримаючи зброю за ствол. Стався випадковий постріл, та літній чоловік сам отримав поранення в область верхньої третини правого стегна. Нападник помер на місці від гострої крововтрати.

Повідомляється, що з місця події вилучено обріз. В ході обшуку помешкання загиблого правоохоронці виявили патрони до мисливської зброї, ідентичні набоям, використаним під час нічної стрілянини.

Раніше “Апостроф” повідомляв, що у центрі Одеси співробітники комунальної установи "Муніципальна варта" затримали чоловіка, який стріляв з пістолета.