RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Винуватець масштабної пожежі в Білогородці зізнався у вбивстві - відео

Чоловік, який влаштував масштабну пожежу в багатоповерховому будинку у селі Білогородка, що під Києвом, зізнався в убивстві 47-річного уродженця Кременчуга. Його тіло він намагався спалити, що в результаті і спровокувало займання.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook очільник Головного управління Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов.

Зловмисник зізнався, що скоїв вбивство в стані афекту. Щоб приховати сліди злочину, він вирішив підпалити квартиру і саме тіло, обливши його бензином.

"В злочині розкаююсь і буду допомагати слідству", - заявив підозрюваний у вбивстві, який є моряком дальнього плавання.

43-річний чоловік зізнався, що скоїв злочин через сварку за гараж, який він надавав в оренду загиблому, який мешкав неподалік від нього.

Нині моряку повідомлено про підозру. За попередніми даними, суд у четвер, 24 червня, обере чоловіку міру запобіжного заходу.

Як повідомляв "Апостроф", 21 червня в житловому будинку в селі Білогородка Бучанського району, що під Києвом, сталася пожежа, в результаті якої постраждало понад 10 осіб. На місці злочину було виявлено тіло чоловіка, а згодом копи затримали підозрюваного у цьому злочині чоловіка.