RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

У США впала повітряна куля, пошкодивши лінію електропередач - багато загиблих: відео

В результаті аварії повітряної кулі в США, 26 червня, загинуло 5 людей.

Про це повідомляє NBC news.

За інформацією Федерального управління цивільної авіації, повітряна куля Cameron 0-120 близько 7 ранку врізався в лінії електропередачі недалеко від міжнародного аеропорту Санпорт в Альбукерці, штат Нью-Мексико. Після чого куля загорілася. Всередині знаходилося п'ять осіб: 4 загинуло на місці, одна людина була доставлена в місцеву лікарню в критичному стані, але теж померла від отриманих ран.

Загиблими були три жінки і двоє чоловіків 40-60 років. Одним з них був пілот повітряної кулі.

Очевидці з жахом розповіли, що люди в кулі після катастрофи не рухалися, просто лежали на землі. Оточуючі швидко зреагували на інцидент, вимкнувши пропан, щоб уникнути вибуху, коли він приземлився, і загасили вогнегасниками.

Так як куля спочатку врізалася в електропередачі, у місцевих жителів тимчасово вибило світло, в районі Центрального проспекту і бульвару Унсер.

На даний момент встановлюється причина події Національною радою з безпеки і Федеральним управлінням цивільної авіації США.

Нагадаємо, в результаті тропічного шторму Клодетт, який обрушився 19 червня на американське узбережжя Мексиканської затоки і продовжує свій рух в східну частину США, загинули не менше 12 осіб, більшість з них - діти.