RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

​Українців попередили про шахраїв на курортах: здають неіснуюче житло

Шахраї постійно намагаються нажитися на довірливих українцях. От і з активізацією курортного сезону пожвавилися різного роду аферисти. Одним з видів такого "розводу" є здача в оренду неіснуючого житла, оголошення про яке з'являється Мережі.

Про це повідомляє видання РІА "Мелітополь".

Жителі Кирилівки в соцмережах застерігають курортників.

"Увага! Будьте пильні з приводу цих оголошень. Людина не пише телефон. Звертайтеся з приводу проживання тільки до перевірених власників баз відпочинку і гостьових будинків!" - попереджає адміністратор групи "Улюблена Кирилівка".

Шахраї публікують оголошення про здачу житла в оренду і просять внести передоплату. Однак, коли замовниця поцікавилася, за якою адресою конкретно на Федотовій косі знаходиться котедж, фото якого вказано в оголошенні, і чи далеко луна-парк "Адреналін-шоу" - відповіді не отримала.

Більш того, людина не знала, де знаходиться луна-парк, що теж дивно. І ніхто і не дав контактний телефон для зворотного зв'язку.

Нагадаємо, "Апостроф" розповідав, що в Україні шахраї підробляють техпаспорти на авто, тому ми пояснили, що в ньому має бути і як перевірити справжність документа.