RU  UA

Вмовляли здатися 13 годин: під Дніпром чоловік жорстоко вбив домробітницю і шантажував поліцію

У Кам'янському на Дніпропетровщині власник будинку жорстоко вбив хатню робітницю. Чоловік втік на дачу та забарикадувався там, погрожуючи самогубством. Його затримали після 13 годин перемовин.

Подробиці - у сюжеті Апостроф News о 10:00 на Апостроф TV.

Між чоловіком та хатньою робітницею сталася сварка. Зненацька він вихопив ножа і жорстоко вбив жінку, завдавши 11 ударів у спину і груди.

Після скоєного зловмисник сів у авто і втік. Аби розшукати чоловіка, поліцейські ввели спецоперацію. Знайшли його у дачному будинку, де він забарикадувався і погрожував правоохоронцям самогубством.

Зрештою, після 13 годин перемовин чоловіка вмовили здатися. У будинку зловмисника поліцейські знайшли п'ять одиниць зброї. За скоєне чоловікові загрожує до 15 років в'язниці.

"Під час спроби перемовин та вмовляння здатися, підозрюваний забарикадувався у власному будинку та показав, що в нього в наявності є вогнепальна зброя, а саме рушниця. Після 13 годин перемовин із підозрюваним він врешті-решт склав зброою добровільно та був нами затриманий", - розповів т.в.о. начальника управління карного розшуку Ростислав Горбач.