RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Дайте йому в вухо: в Одесі з літака висадили дебошира-антимасочника, відео

На авіарейс Одеса-Анталія (QU871) 18 липня зняла з рейсу чоловіка, який навідріз відмовлявся надягати захисну маску на борту літака. Він багато матюкався і погрожував розправою, в результаті проводжали дебошира під бурхливі оплески.

Про це розповів свідок інциденту "Українській Службі Інформації".

Своєю поведінкою - обкладення матом екіпаж і плювки в бік співробітників - чоловік затримував рейс. Але як би порушник не кричав, що він "авторитет", поліцейські вивели його під оплески пасажирів з літака. На останок він кинув в сидячих людей файлом з папером.

Бешкетник повинен був летіти з дружиною, яка теж вживала різну нецензурну лексику і голосно хамила працівникам літака і правоохоронцям.

Раніше "Апостроф" повідомляв, в січні 65-річний актор Брюс Вілліс відмовився надіти маску в магазині Лос-Анджелеса, через що співробітникам довелося попросити його піти. Вчинок голлівудської зірки засмутив його фанатів.

Нагадаємо, в Маріуполі 22 квітня чоловік з сокирою увірвався в супермаркет АТБ і влаштував погром. Чоловіка нібито обурило те, що його дружину в магазині хтось вдарив через відсутність маски.