RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

У Львівській області завалився під'їзд в аварійному будинку, де загинуло 8 осіб: фото

У другому за чисельністю населення та рівнем економічного розвитку місті Львівської області - Дрогобичі - завалився під'їзд в аварійному будинку, де два роки тому загинуло 8 осіб.

Про це голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький повідомив у Facebook.

"Сьогодні, 18 липня, близько 12:50 У Дрогобичі стався обвал другого під'їзду аварійного 4-поверхового будинку, що на вулиці Грушевського", - розповів чиновник. Він нагадав, що мешканці будинку були відселені після першого обвалу ще в серпні 2019.

Фото: Максим Козицький

За попередньою інформацією, постраждалих у результаті обвалу нема, проте інформація уточнюється.

Фото: Максим Козицький

Сайт "Апостроф" повідомляв, що в ніч на 28 серпня 2019 близько 2:46 в житловому будинку по вулиці Грушевського, 101, в Дрогобичі прогримів вибух, який обрушив секцію чотириповерхового житлового будинку. На місці НП оперативно опинилися рятувальники ДСНС і побачене їх шокувало. Замість однієї із секцій під'їзду в будинку зяяла величезна діра.

Спочатку вважалося, що в будинку стався вибух побутового газу. Однак згодом цю версію відкинули, оскільки слідів вибуху газу не виявлено. А в ДСНС заявили, що причиною обвалення став не вибух газу, а помилки при проектуванні будівлі.