RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

Всі новини

Батьки 6-річного хлопчика розповіли, як дитина загубилася на Говерлі

У Карпатах на горі Говерла в суботу, 14 серпня, загубився 6-річний хлопчик Олексій Стефанців. Його батьки пояснили обставини такого інциденту.

Про це повідомили вони "Суспільному Карпати".

За словами матері хлопчика Мар’яни Стефанцівої, на Говерлу йшли її сестра з чоловіком, мамою та двома дітьми Мар’яни, а також сином сестри. Батьки Олексія тоді ще їхали у Яремче, планували вирушити наступного дня, тому що запізнювалися.

"І в дорозі сестра каже, що вона з дітьми відірвалася наперед, а наша мама з молодшим сином – позаду, їм важче було йти. Звичайно, було дуже багато людей. Одні піднімалися, інші – спускалися. Загубитися серед людей було легше, ніж просто у лісі. Мама кликала Олексійка, час від часу він повертався, а потім біг наперед, бо хотів догнати старшого брата. А вже якоїсь миті вона його не побачила", - розповідає мама хлопчика, що загубився.

Батьки хлопчика, що загубивсяФото: Суспільне Карпати

Коли Олексій так і не відгукнувся, то бабуся почала питатись у перехожих про нього.

"Хтось казав, що бачив, наче саме він спускається, але де Олексій – невідомо. Годину шукали і вже тоді викликали рятувальників”, - сказала Мар’яна.

Сина Стефанцівих шукали всю ніч, але поки що не знайшли. Батьки заспокоюють себе тим, що Олексій комунікабельний, тому, можливо, хтось побачив хлопчика та допоміг. До того ж, він займається спортом, їздить на змагання та не боїться дикої природи.

"Особливість моєї дитини – коли він образиться, то його не докличешся, він буде мовчати і не відгукнеться. І може він образився на когось, тому так. Але я вже не знаю, що думати", – додала його матір.

"Апостроф" зібрав все, що відомо на даний момент про пошуки хлопчика: На Говерлі другу добу шукають 6-річного хлопчика: всі подробиці НП