RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Новий скандал у "Борисполі": через затримку рейсів люди втрачають свідомість на борту літаків, відео

Через прибуття в Міжнародний аеропорт "Бориспіль" під Києвом десятків делегацій, які повинні взяти участь у саміті Кримської платформи, головні повітряні ворота країни затримують вильоти інших рейсів, через що люди на борту літаків втрачають свідомість.

Про це повідомляє Telegram-канал "Київ оперативний"

Так, літак авіакомпанії SkyUp, що виконує чартерний рейс PQ521 Київ - Іракліон, мав вилетіти з України до Греції о 16:45, проте його відправку затримали на півтори години. Через задуху в повітряному судні деякі пасажири почали втрачати свідомість, тож довелося викликати стюартів з нашатирним спиртом.

Цікаво, що рейс тієї ж авіакомпанії PQ 7803 Київ - Тіват з відправкою 16:00 затримали всього на 12 хвилин. Однак рейс PQ 541 на Родос замість 16:55 вилетів лише через дві години, а рейс PQ 501 до Тирани з відправкою о 16:55 мав вилетіти з затримкою на п'ять годин "з гаком" - 22:15. Таким чином, в аеропорту застрягли сотні людей.

Нагадаємо, двома тижнями раніше в аеропорту "Бориспіль" розгорівся скандал через рейс до Польщі. Літак компанії Ryanair вилетів до Кракова без частини пасажирів, залишивши в аеропорту десятеро дітей.