RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

Всі новини

Померла і друга дитина: нові подробиці страшної ДТП з українцями в Австрії

У вівторок, 31 серпня, в Австрії українці потрапили в страшну ДТП. В результаті аварії шестирічний хлопчик загинув, а його дворічного брата на вертольоті доставили в лікарню. Малюк помер через кілька годин.

Про це повідомляє Kronen Zeitung.

Трагедія сталася о 5:15 ранку на трасі Зюдаутобан (A2). Автомобіль з італійськими номерами, в якому їхали українці, зламався посеред траси та був змушений зупинитися на третій смузі. Водій машини, що слідувала ззаду, не зміг вчасно загальмувати та врізався в переднє авто.

В результаті зіткнення загинули двоє дітей, які їхали на задньому сидінні: 6-річний хлопчик помер відразу після госпіталізації, за життя його 2-річного брата медики боролися ще кілька годин, але безуспішно.

Батьків з травмами було доставлено в державну лікарню Бадена. 40-річний громадянин Австрії, який кермував другим автомобілем, отримав незначні травми.

Як повідомила керівник консульського відділу Посольства України в Австрійській Республіці Мирослава Зінкевич "Укрінформу", тіла дітей поховають у Львівській області. Також вона додала, що родина поверталася до Італії з відпустки, який вони провели на батьківщині у Львівській області.

Фото: Kurier

Раніше ми повідомляли, що в Польщі сталася серйозна ДТП, в результаті якої постраждали п'ятеро дітей, в тому числі один серйозно.