RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

У Запоріжжі маршрутник вдарив пенсіонера і викликав істерику у дітей: фото, відео і всі деталі скандалу

Водій маршрутки №85 у Запоріжжі відмовив пенсіонерові в проїзді і вдарив його ногою в живіт.

Про це в Facebook розповіла очевидець НП Любов Мацько.

За словами жінки, пенсіонер тримав в руках рюкзак середнього розміру і невеликий візок в складеному вигляді, а сама маршрутка була практично порожня.

Водій автобуса №85 відмовив чоловікові в проїзді, ображав його і вдарив ногою в живіт. Пізніше нападник, намагаючись закрити двері, ударив нею чоловіка по обличчю. Побиття старого бачили діти, у яких почалася істерика після НП.

Любов Мацько також повідомила, що пенсіонер постраждав в день свого 82-річчя.

Пізніше Любов Мацько повідомила, що вона буде проходити у справі про побиття пенсіонера як свідок. Потерпілий старий написав заяву і вже навіть найняли адвоката.

"Валентин Іванович був у лікарні, пройшов всю процедуру огляду. Переломів і тріщин начебто немає. На обличчі страшна гематома, вилицю роздуло. Болить голова і скаканув тиск", - йдеться в повідомленні.

На побиття пенсіонера в запорізькій маршрутці вже відреагували в Нацполіціі. За даними силовиків, за фактом НП відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 125 Кримінального кодексу України. Якщо вина водія маршрутки буде доведена - йому загрожує штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 150 до 240 годин або виправні роботи на строк до одного року, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Раніше ми розповідали, що в Києві таксист на очах у всіх вдарив літню пасажирку.