RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

У Молдові затримали українських контрабандистів на літаку: фото

Співробітники оперативних підрозділів Чернівецького загону спільно з молдовськими колегами в ніч на 14 вересня затримали повітряних контрабандистів з України та Білорусі, які заради тютюнової контрабанди порушували повітряний простір трьох країн.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Майже за 10 км від українського міста Сокиряни, молдовські прикордонники, користуючись заздалегідь отриманою інформацією від українських колег, виявили на території своєї країни літак АН-2 українського походження, легковий автомобіль молдавської реєстрації і групу осіб, яка обслуговувала літак. Затримано двох громадян України і одного - Білорусі.

Затриманим згідно з чинним законодавством Республіки Молдова, загрожує тюремне ув'язнення. На місці правоохоронці України та Молдови з'ясовують всі обставини інциденту.

Як повідомляв "Апостроф", раніше двох дипломатів посольства України в Польщі спіймали з контрабандою, вони провозили через кордон валюту, золото та сигарети.