RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Загибель АТОшніка в Дніпрі: друзі жертви назвали несподівану версію

Колеги загиблого від вибуху авто у Дніпрі Олексія Кавлака озвучили нову версію події. Вони відкидають імовірність того, що він перевозив вибухівку. Натомість згадують, що чоловік мав проблемну газову установку.

Про це повідомляє “ТСН”.

"Це, як зараз кажуть, терористичний акт, або це щось з машиною. У мене є варіант - у нього була газова установка, яку давно треба було міняти", - каже Ірина Гура, заступниця керівника тренінг-центру Aid Brothers.

Вона розповіла, що у чоловіка не було конкурентів, чи ворогів.

Щодо загиблої разом із Олексієм дівчини Дар’ї Гречищева, вона додала, що їхня організація тісно співпрацювала із ДСНС, тож вони були знайомі всі давно.

"Вона була волонтеркою "Червоного хреста", і всі, хто знайомий із "Червоним хрестом" її знають, до всього ж ми проводили "волонтер ДСНС", тож те, що зараз Олексій був у Дніпрі, цілком нормально, що вони спілкувались", - каже жінка.

Раніше "Апостроф" розповідав, що відомо про загиблих під час вибуху автомобіля в Дніпрі Дар'ю Гречіщеву та Олексія Кавлака. Він був фахівцем і інструктором з первинної домедичної допомоги. Олексій викладав її поліцейським, військовим, вчителям. Також він брав активну участь в національно-патріотичному русі України.