RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 червня

Всі новини

Одягнув пакет на голову і зв'язав руки: в Сумській області чоловік жорстоко вбив 3-річного сина

У Сумській області, де раніше знайшли живим хлопчика, що загубився в лісі, в місті Глухів батько забрав з дитячого садка свого 3-річного сина та вбив його в лісосмузі. Чоловіка затримала поліція.

Про це повідомляє поліція області.

Сергій Білий забрав сина Олексія з садка 15 вересня, але додому вони не прийшли і поліція почала їх пошуки. Вранці вони знайшли чоловіка на одній з вулиць Глухова, але без хлопчика. Він сказав, що не знає де син.

"У ході проведення слідчих (розшукових) дій співробітники поліції встановили, що батько задушив свого 3-річного сина. Надалі зловмисник показав правоохоронцям місце вбивства", - повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Сумській області Олександр Анохін.

За словами підозрюваного, він забрав сина з садка і на велосипеді повіз його за місто. Доїхавши до лісосмуги, батько зв'язав хлопчикові руки і надів на голову пакет. Дитина задихнулася, а чоловік поїхав.

За фактом трагедії відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 "Умисне вбивство", слідчі дії тривають.

Як повідомляв "Апостроф", 39-річна жителька Дніпра вирішила вбити себе, а заодно і свою дитину . Спосіб самогубства вибрала медикаментозний. Малюк помер, а жінка потрапила в лікарню без свідомості.