RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Рятувальники знайшли хлопчика, який загубився під Сумами: фото

У Сумській області знайшли 6-річного Богдана Хоменко, який напередодні загубився у лісі.

Про це повідомляє ДСНС.

"На Сумщині в 17:11 знайшли хлопчика, який зник у лісі під час збирання бузини поблизу с. Шкуратівка, Сумського району, дитина у задовільному стані", - йдеться в повідомленні.

Поки йшла рятувальна операція, було організовано збір продуктів для її учасників. Їх передали військовим, правоохоронцям, ДСНС.

"Зібрано кошти в сумі 2500 грн. Була пропозиція передати ці кошти на обстеження та, в разі потреби, лікування дитинки. Але Юрій Іванович Мартиненко (голова сільської ради - Ред.) пообіцяв, що всі необхідні дії будуть профінансовані за рахунок лікарні, за що йому окрема подяка! Тому, є інша пропозиція витратити кошти на потреби Богданчика (одяг, іграшки і , можливо, якісь продукти)", - написав у Facebook мер міста Білопілля Юрій Зарко.

Нагадаємо, у п'ятницю, 20 серпня ввечері в селі Шкуратівка Сумської області в лісі зник 6-річний хлопчик, який з батьками пішов збирати бузину. Дитина має ознаки психічного розладу і не розмовляє.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Карпатах на горі Говерла в суботу, 14 серпня, загубився 6-річний хлопчик Олексій Стефанців. Дитину шукали дві доби і знайшли надвечір 15 серпня.