RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Миколаєві сталася серйозна НП на каналізації - місто затопило: відео

У Миколаєві увечері в суботу, 18 вересня, прорвало каналізаційний колектор в результаті злив, через що нечистоти затопили двори приватних будинків.

Про це розповіли "Преступности.НЕТ" жителі вулиці Липовій, біля якої прорвало каналізаційний колектор діаметром 1200 мм.

Річка з фекалій з відповідним запахом потекла біля горизонтального дуба в парку "Дружба" приблизно о 20:45. Через це двори приватних будинків уздовж вулиці затопило, а на дорозі з'явилися невеликі ями. Також постраждали рослини, підвали, будки собак, пісочниці, іграшки.

"Обурює, що аварійна бригада "Миколаївводоканал" відмовлялася до нас виїжджати, мовляв вихідний. І тільки коли ми почали дзвонити в усі інстанції, чиновникам, приїхала аварійна бригада", - сказала місцева мешканка.

Вона поділилася фото, на яких зображений цей інцидент.

Крім того, пресслужба МКП "Миколаївводоканал" підтвердили "Преступности.НЕТ" прорив колектора, витік якого змогли зупинити приблизно о 23:00. На неділю заплановано земельні роботи, оцінка пошкоджень. Також в пресслужбі спростували заяву мешканки, що служби не хотіли приїжджати.

"Що стосується відмови аварійної бригади приїжджати, ця інформація не відповідає дійсності. Коли робітники підприємства прибули, місцеві жителі допомогли їм знайти місце прориву, після чого відразу ж почалися роботи по його ліквідації", - сказали в "Миколаївводоканалі".

Фото: Преступности.НЕТ

Фото: Преступности.НЕТ

Фото: Преступности.НЕТ

Фото: Преступности.НЕТ

Фото: Преступности.НЕТ

Нагадаємо, дорожники на перетині вулиць Нікольської та Артилерійської в Миколаєві закатали в асфальт кілька дерев. Після гнівних коментарів у соцмережах дорожники відгребли трохи асфальту від дерев.