RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

У Харкові знайшли склади з контрабандою на мільйони - товари везли з Росії: фото

У Харкові викрили групу людей, які налагодили схему незаконних поставок з Китаю та Росії товарів для туризму й відпочинку (рибальських знарядь, спорядження, браконьєрських сіток і т.д.). Продукцію вони продавали через точки роздрібної торгівлі та в інтернеті.

Про це повідомляється на порталі МВС.

На складах і в місцях реалізації товарів провели чотири обшуки, під час яких виявили партію товарів російського і китайського виробництва, чорнові записи незаконної діяльності і гроші на загальну суму понад 7 млн 240 тис гривень.

Відзначається, що це не перший раз, коли фігуранти потрапили в поле зору правоохоронних органів. У серпні цього року вони налагодили незаконне виробництво товарів для дайвінгу та підводного полювання і мали намір незаконно переміщувати їх в РФ. Їх діяльність викрили, під час обшуків у них вилучили контрафактної продукції на суму понад 23 млн гривень.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно співробітники оперативних підрозділів Чернівецького загону спільно з молдовськими колегами в ніч на 14 вересня затримали повітряних контрабандистів з України та Білорусі, які заради тютюнової контрабанди порушували повітряний простір трьох країн.