RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Під Львовом одразу 5 авто потрапили в смертельну ДТП: фото

На автотрасі "Київ-Чоп" поблизу села Старий Яричів Львівського району сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула одна людина.

Як повідомляє головне управління Національної поліції у Львівській області, ДТП трапилась у вівторок, 5 жовтня, близько 9:00.

Під Львовом одразу 5 авто потрапили в смертельну ДТПГУ Нацполіціі у Львівській області

За попередніми даними правоохоронців, зіткнулися п'ять автомобілів: Volkswagen Passat, яким керував 26-річний житель Волинської області, вантажівка DAF з напівпричепом, за кермом якої перебував 33-річний водій, також житель Волині, мікроавтобус Renault Master під керуванням 37-річного жителя одного з сіл Яворівського району Львівської області, Skoda Octavia, яким керував 27-річний львів'янин, а також мікроавтобус Peugeot Boxer, за кермом якого перебував 38-річний житель міста Буськ Золочівського району Львівщини.

В результаті ДТП водій Volkswagen від отриманих травм помер на місці події.

Під Львовом одразу 5 авто потрапили в смертельну ДТПГУ Нацполіціі у Львівській області

Зараз там працюють слідчі, які з'ясовують обставини ДТП. При цьому рух транспорту на ділянці, де сталася аварія, ускладнений. Поліцейські організували об'їзд через населені пункти Старий Яричів та Новий Яричів.

Як повідомляв "Апостроф", водія Кирила Островського, який збив на смерть 10-річну дитину в Києві і поїхав з місця події, випустили з СІЗО.