RU  UA

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Загибель 10-річної дівчинки в Києві: винуватця ДТП суд відпустив на свободу

Водія Кирила Островського, який збив насмерть 10-річну дитину в Києві та поїхав з місця події, випустили з СІЗО.

Про це повідомляє "Київ оперативний".

У 2018 році автомобіль Hummer насмерть збив 10-річну дитину на бульварі Лесі Українки. Водій, не намагаючись надати допомогу постраждалій, зняв номерні знаки та втік з місця ДТП.

Крім того, він відмовлявся проходити тест на стан сп'яніння та протрапив у ще декілька скандалів вже після ДТП. За інформацією спільности "Київ оперативний", Печерський суд відпустив Островського з СІЗО та не продовжив арешт.

"Клопотання про продовження запобіжного заходу у вигляді арешту суд почав розглядати ще в п’ятницю із двома адвокатами, продовжив у понеділок вже із п’ятьма", - заявила речниця Київської міської прокуратури Надія Максимець в коментарі.

Вона додала, що суддя, яка займається справою, пішла у відпустку.

"Знаючи, що вночі завершується строк арешту обвинуваченого, захист заявив під час засідання про відвід його учасникам: секретарю, прокурору і повторно судді, який має розглянути інший суддя. Сама ж суддя сьогодні, 5 жовтня, пішла у відпустку, а отже продовжити це засідання, навіть у разі відмови у її відводі, можливо буде лише після виходу судді з відпустки або після нового розподілу".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Кирило Островський не є боксером і не має ніяких офіційних спортивних звань, як наголосили у Федерації боксу України.