RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Наздогнала карма: під Черніговом браконьєр убив червонокнижного лося і помер

У Чернігівській області поліція з'ясувала особистості кількох чоловіків, які причетні до нелегального вбивства червонокнижного лося.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції Чернігівської області.

Інцидент стався ввечері 23 жовтня неподалік від села Смолянка. У поліцію зателефонував місцевий лісник. Він повідомив, що на території мисливсько-рибальського підприємства кілька чоловіків убили лося. Лісник з напарником зловили їх на гарячому, прямо під час обвалювання туші.

Чоловіки пообіцяли показати лісникам документи, після чого почали тікати до своїх транспортних засобів. Під час втечі одному з чоловіків стало погано. Він схопився за серце і впав. Виявилося, що він помер. В цей час його спільники втекли на автомобілях.

Отримавши відповідне повідомлення, на вказане місце одразу ж вирушила слідчо-оперативна група.

М'ясо тварини, зброя та інші речові докази вже вилучені і направлені на експертизу. Вбитій тварині було приблизно два роки.

Правоохоронці вже з'ясували особи всіх причетних. Троє чоловіків родом з Київської області, а один - з Чернігівської. Він виявився єгерем цих угідь.

Свідки стверджують, що застрелив лося чоловік 1973 року народження, який загинув під час втечі.

Варто зазначити, що подібні правопорушення караються штрафом в розмірі від 17 до 51 тисячі гривень, громадськими роботами або обмеженням волі на строк до трьох років.

Раніше ми також повідомляли про те, як якийсь час назад під Києвом затримали банду браконьєрів.